ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Μήλος-Αθήνα-Μήλος :) ...

Γύρισα προχθές στην Αθήνα.Είναι άδεια.Δεν την έχω δει ποτέ τόσο άδεια Ιούλιο μήνα.Άδεια η Πατησίων,η Σταδίου,η Πανεπιστημίου...Στην "Πρωτοπορία" που μπήκα σήμερα, δεν υπήρχε ψυχή.
Παρ' όλα αυτά,αυτή η ενέργεια της μεγαλούπολης υπάρχει παντού, επικρατεί και σε καθηλώνει.Την αισθάνομαι πολύ έντονα...Στα βλέμματα των περαστικών...στις κινήσεις τους...στον ήχο της φωνής τους...
Ίσως παίζει ρόλο ότι έλειπα πολλές μέρες σε μέρη σαφώς πιο ήρεμα και παρ'όλο που πχ η Μήλος είχε αρκετό κόσμο, εκεί η ενέργεια του τόπου είναι διαφορετική. Μια ενέργεια που σε γεμίζει, σε εμπνέει, σε κάνει να είσαι δημιουργικός και δραστήριος και κυρίως δεν ε καταστρέφει.
Είχαμε κι εμείς με το Θεατρικό Εργαστήρι Μήλου πολύ κόσμο στις παραστάσεις των "Μουσικών της Βρέμης" και η ενέργεια του κόσμου αυτού ήταν υπέροχη και δημιουργική.Η χαρά και ο ενθουσιασμός των θεατών,ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για μένα :)

http://miloslife.gr/index.php/Articles/Entry/mageksan_gia_akoma_mia_fora_oi_mousikoi_tis_bremis

Σε μία εβδομάδα θα επιστρέψω πάλι στη Μήλο,αυτή τη φορά για να παίξουμε τα "Παραμύθια της Θάλασσας", δραματοποιημένη αφήγηση για ενήλικο κοινό,τα οποία θα τα φέρουμε το Σεπτέμβρη και στην Αθήνα,στο @χώρος τέχνης ασωμάτων (www.xorostexnisasomaton.gr)
Ελπίζω και το Αθηναϊκό κοινό να τα αγαπήσει όπως τα αγαπήσαμε κι εμείς και να αισθανθεί τη μαγική ενέργεια της Θάλασσας και της Ζωής :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.