ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 12 Μαΐου 2013


Ζήτω η τρέλα!

Ο Bernard Shaw έλεγε: "Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον περίγυρο.Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η εξέλιξη οφείλεται στους παράλογους."
Πολλές φορές χρειάζεται τρέλα για να τολμήσεις να κάνεις πράγματα στη ζωή σου.Δεν σας έχει τύχει: γεννιέται κάποια ιδέα στο μυαλό σας και νιώθετε ενθουσιασμό.Και τον νιώθετε ώσπου να τη μοιραστείτε με κάποιον.Τέλος! "Μα πώς! Και αν..; Δεν γίνεται έτσι! Το κάνουν αλλιώς!"και πολλά άλλα,που μπορούν να σας πουν οι λογικοί άνθρωποι.
Ξυπνάει και οι δική μας λογική,( όπως και το ένστικτο επιβίωσης,που κανείς δεν το έχει ακυρώσει ακόμα :) ).
Και αντί για την ομορφιά της ιδέας μας και την προοπτική, αρχίζουμε και βλέπουμε τις δυσκολίες,τις μεγαλοποιούμε και συγκεντρωνόμαστε σε αυτές.
Και γιατί να μην επιλέξουμε τον άλλο δρόμο;Δεν πειράζει,που δείχνει σαν τρέλα:)
Όταν γεννιέται μέσα μας μία ιδέα,ας της δώσουμε μία ευκαιρία! Γιατί όχι; Θα δούμε πού θα μας οδηγήσει :) Μπορεί να βγει και κάτι συναρπαστικό,γιατί όχι; Μόνο και μόνο επειδή έως τώρα δεν γινόταν κάτι παρόμοιο; Ε,τώρα θα γίνει!
Έχω έναν ηθοποιό στο θεατρικό εργαστήρι Μήλου, που του είπα μια μέρα: "Είσαι τελείως τρελός!". "Ναι!",μου απάντησε, "Και αν δεν υπήρχαμε  εμείς οι τρελοί,δεν θα σε περίμενα τώρα στο αεροδρόμιο...με την βάρκα θα ερχόσουν στη Μήλο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.