ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Μια καλοκαιρινή μέρα :)


Η γάτες λιώσανε από τη ζέστη και εγώ γράφω σενάριο για Πρωτοχρονιάτικη γιορτή,για Ρωσόφωνους,που ζουν στην Αθήνα και την οποία φέτος θα σκηνοθετήσω. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη εκδήλωση ,γι'αυτό και η προετοιμασία ήδη ξεκίνησε !

Την οργανώνει το κέντρο εκμάθησης της Ρώσικης γλώσσας "MIR",όπου φέτος αναλαμβάνω και οργάνωση Ρωσόφωνου θεάτρου. Και έτσι ,τις δύο πρώτες μέρες του Ιουλίου ζω παρέα με τον Αγ. Βασίλη, το Ρούντολφ το Ελαφάκι, τον Χιονάνθρωπο και τις Χιονοθύελλες :)
Βάζω, βέβαια,τον κλιματισμό πού και πού,για να μπω στην ατμόσφαιρα :) Ανυπομονώ για τις πρόβες του Αυγούστου, κατά προτίμηση με στολές :).


Εχτές στην Αθήνα μαζεύτηκαν τα παιδιά από τη Μήλο ,η Αλεξάνδρα,ο Γιώργος και ο Αντρέας και πήγαμε στο Κρυονέρι να δούμε μια παράσταση.



Και αφήνοντας τον Αγ. Βασίλη για απόψε,πήγα στο καλοκαιρινό σινεμά της γειτονιάς .
Αυτά τα σινεμά μου αρέσουν πολύ, περικυκλωμένη από τις πολυκατοικίες, με ήχους και φωνές από τα σπίτια, μυρωδιές από τις κουζίνες. Είδα το "Πριν τα μεσάνυχτα " του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ,
μία ταινία για τη μακροχρόνια σχέση ενός ζευγαριού, με πολύ πετυχημένους διαλόγους.
Κάποια στιγμή το κοινό άρχισε να σχολιάζει τις ατάκες και μοιράστηκε σε οπαδούς του άντρα και της γυναίκας.:) Είχε αισιόδοξο τέλος, οπότε όλοι  φύγαν ικανοποιημένοι :)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.