ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ημερολόγιο Δονούσας. Αύγουστος 2013. Ημέρα Τέταρτη.

Ημερολόγιο Δονούσας. Αύγουστος 2013. Ημέρα Τέταρτη.

Πάντα ο Αύγουστος ήταν πολύ σημαντικός μήνας για μένα. Είναι όπως ο Δεκέμβριος, που τελειώνει η χρονιά και κάνουμε καινούρια σχέδια. Έτσι και ο Αύγουστος . Είναι, προφανώς , λόγω θεάτρου, που κλείνει για τους θεατές το Πάσχα και μένουν μόνο οι πρόβες για το καινούριο έργο, απομονωμένες παραστάσεις εκτός θεάτρου και παραστάσεις περιοδείας.
Στα μέσα του Αυγούστου, όμως, πάντα αισθάνομαι ότι ο Σεπτέμβριος είναι κοντά, είναι δίπλα και μαζί του και η έναρξη της καινούριας σεζόν, νέες παραστάσεις, νέες γνωριμίες, νέες συναντήσεις με νέους ανθρώπους. Νιώθω σαν παιδί, που περιμένει την Πρωτοχρονιά με τα δώρα και τη χαρά :-)
Πάντα τον Αύγουστο αγοράζω ένα καινούριο μπλοκάκι και γράφω τα σχέδιά μου για την καινούρια σεζόν :)
Είναι πολύ ωραία, ξέρετε. Κάνεις σχέδια, γράφεις τα βήματα, που χρειάζονται, για να τα πετύχεις και το έχεις σαν φάρο:). Το ανοίγεις πού και πού, για να βεβαιωθείς, ότι προχωράς σωστά :) Γράφεις τι έχεις πετύχει ήδη και εάν κάποιες φορές η Φθινοπωρινή βροχή σου φέρει θλίψη ίσως για τη ζωή σου, ίσως για την πορεία σου :), το ξαναδιαβάζεις, για να πάρεις κουράγιο. Να θυμηθείς, ότι όλα πάνε, όπως πρέπει. Ότι κάνεις βήματα και προχωράς. Ότι κάθε μέρα ξημερώνει μια καινούρια μέρα και όσο ζούμε, πάντα έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε τη ζωή μας, όπως την ονειρευόμαστε. Ή, τουλάχιστον, κάθε μέρα μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Βήμα προς βήμα και σημειώσεις στο μπλοκάκι :)
Θα μας χρειαστεί, αναμφισβήτητα :)
Φέτος θα έχω δύο :). Δύο μπλοκάκια του Αυγούστου για να πάει καλά η χρονιά:) Δώρο μου κάνανε και πρότειναν να επιλέξω. Αυτό δεν είναι, όμως δύσκολο μερικές φορές; Έμείς οι άνθρωποι, τα θέλουμε όλα δικά μας...Ευτυχώς, στα μπλοκάκια είναι εύκολη η λύση. Απλώς σου αγοράζουν και τα δύο. Μακάρι τόσο έυκολο να ήταν και σε άλλες επιλογές, που αναγκαζόμαστε να κάνουμε:)
Τώρα σκέφτομαι σε ποιό να πρωτογράψω :)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.