ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

"Ο ΚΕΦΤΗΣ" στην Κύθνο.

Όπως έλεγα και πριν, το Φεστιβάλ Δράμας κάνει ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προβάλλοντας βραβευμένες ταινίες Μικρού Μήκους. Ανάμεσα στις ταινίες, που θα προβάλλονταν στην Κύθνο, ήταν και η ταινία μου " Ο Κλέφτης ".



Στην Κύθνο πρώτη φορά θα γινόταν εκδήλωση του Φεστιβάλ. Μάθαμε πως πολλοί κάτοικοι ίσως δεν έχουν και καθόλου εμπειρία απο κινηματογράφο και σκεφτόμουν ότι ίσως και δεν θα έχει κόσμο. Και όμως, η πλατεία, που στήσαν τις καρέκλες, ήταν γεμάτη!





Η Σοφία έκανε έναν πρόλογο, λέγοντας πως ο ορισμός "μικρού μήκος " έχει να κάνει με τη διάρκεια και όχι με τη θεματολογία, επειδή, είπε, πολλές φορές οι άνθρωποι, που δεν ασχολούνται με σινεμά, νομίζουν ότι η μικρού μήκους είναι για μικρά παιδιά :).
"Είναι σαν το μυθιστόρημα και το διήγημα ", συμπλήρωσε.
Και έτσι ξεκίνησε το πρόγραμμα, που αποτελείτο από 5 ταινίες .
Ήταν πραγματικά συγκλονιστική η εμπειρία παρακολούθησης της ταινίας μου, (που έχω να την δω κάποια χρώνια), μαζί με το κοινό :). Ο κόσμος τις ζούσε τις ταινίες, κυριολεκτικά :), συζητώντας το κάθε τι που έβλεπε, σχολιάζοντας και αντιδρώντας ανάλογα, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους.
Σε κάποια άλλη προβολή,ίσως αυτό δεν θα μου πολυ άρεσε:), αλλά εδώ το αισθάνθηκα πολύ φυσικό :).
Στον κόσμο άρεσε πολύ η βραδιά και οι ταινίες και πρότειναν να γίνει κάτι ανάλογο και το χειμώνα. Σήμερα θα γίνει άλλη μια προβολή σε ένα άλλο χωριό. Εσείς, όμως, μπορείτε να δείτε τον "Κλέφτη", πατώντας το link:
  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.