ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πραγματοποίηση των ονείρων :) 

 Είμαστε στο Blue Star Paros,επιστρέφουμε από τη Δονούσα.Εγώ με τη ομάδα του "People & Puppets' Svit": Αλίκη Πήτερσον,Τέρρυ Μήτρου,Τιμολέων Γκέτσος. Ολοκληρώνεται σήμερα ένα ταξίδι,γεμάτο καινούργιες γνωριμίες,εμπειρίες και εντυπώσεις. 

 Η Δονούσα είναι το αγαπημένο μου Ελληνικό νησί.Έρχομαι εδώ σχεδόν κάθε καλοκαίρι εδώ και 10 χρόνια.Μένω στα δωμάτια της Ευδοκίας,μιας υπέροχης γυναίκας,η οποία είναι και η δασκάλα του νησιού.Πέρυσι,ένα βράδυ του Αυγούστου,πίνοντας έναν καφέ,ήρθε μια κουβέντα,το πόσο ωραία να ήτανε,αν θα ερχόμασταν κάποια στιγμή στο νησί με τις παραστάσεις μας.Ξέρετε,αυτές οι κουβέντες που γίνονται συχνά το καλοκαίρι στα νησιά,το πόσο ωραία θα ήταν να ερχόμασταν και το χειμώνα και ότι θα ξανάρθουμε,και τα λοιπά και δεν γίνεται ποτέ τίποτα :),
επιστρέφουμε στην πόλη,πολλές δουλειές,γρήγοροι ρυθμοί, καινούργια πρότζεκτ,τα γνωστά...Λοιπόν,λέγαμε για τις παραστάσεις.Και είπα,θα το κάνω οπωσδήποτε,θα έρθω στη Δονούσα και θα παίξω τις παραστάσεις μου για τα δεκαπέντε παιδιά του νησιού!
Και ξέρετε,δεν ήταν τόσο δύσκολο να το οργανώσουμε τελικά.Μας στήριξε η Blue Star Ferries, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δονούσας και ο Σύλλογος Δονουσιωτών Αθήνας.Και ήρθαμε.Και παίξαμε.Και κάναμε θεατρικό εργαστήρι και περάσαμε φανταστικά!









Είναι στιγμές,που νοιώθεις υπέροχα,όταν βλέπεις ότι πραγματικά μπορείς να κάνεις σχέδια και να τα πραγματοποιείς,να μην μένουν τα ωραία πράγματα που ειπώνονται μόνο στα λόγια.Από εμάς τους ανθρώπους εξαρτάται.







Φτάσαμε στην Αθήνα με καινούργια σχέδια. 

Αύριο το πρωί πετάω στη Μήλο.Έχουμε τις παραστάσεις του θεατρικού Εργαστηρίου Μήλου,που σκηνοθετώ εδώ και τρία χρόνια.Θα κάνουμε κι εκεί καινούργια σχέδια :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.