ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 18 Μαΐου 2013


Η ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Στη Μήλο η προετοιμασία για την παράσταση πάει με μεγάλη ταχύτητα .Η ομάδα δεν έχει ξανακάνει αφηγήσεις για ενήλικο κοινό και όπως κάθε τι καινούργιο αυτό προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό. Δουλεύαμε παραγωγικά όλη την εβδομάδα και κανονίσαμε να μαζευτούμε την Παρασκευή,μετά την πρόβα,στον κήπο της Αντωνίας,για φαγητό και κρασί!Και έτσι εχτές ξεκίνησε η πρόβα πολύ δημιουργικά (και αν μη τι άλλο όλοι περιμέναμε το γλέντι :)).
Παρατήρησα,πως η Ζωή έχει αργήσει. Συνήθως είναι πολύ συνεπής.Το τηλέφωνο της ήταν κλειστό ."Μήπως την κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας ",σκέφτηκα ,επειδή η Ζωή μας είναι και παιδίατρος.  "Έρχεται", ξαφνικά είπε ο Γιώργος," με τη ρόμπα. Κακό αυτό." Η Ζωή,όμως ,ήταν χαρούμενη ." Συγγνώμη ", είπε, μάλλον δεν θα έρθω στην πρόβα. Έχουμε γέννα !!! "




Ήταν μια γυναίκα, που την Δευτέρα ετοιμαζόταν να φύγει στην Αθήνα ,αλά το παιδί μέσα της είχε άλλο σχέδιο :) Η Ζωή έτρεξε δίπλα ,στο Κέντρο Υγείας και εμείς συνεχίσαμε την πρόβα.
Ήταν φοβερή η αίσθηση...Κάναμε δοκιμές κινήσεις ,εισόδους - εξόδους ,τονισμούς,όλη είχαν πολλές ιδέες .




Και δίπλα γεννιόταν μια καινούργια ζωή.
Δύο μας φίλες ήταν εκεί. Η Ζωή και η Νένα,που είναι μαία ,και συνεργάζεται με το Θεατρικό Εργαστήρι Μήλου, χειριζόμενη τα φώτα και τη μουσική στις παραστάσεις .
Τελειώνοντας την πρόβα ,βγήκαμε έξω από την αίθουσα .Δίπλα στο σχόλιο περνούσε μια γιαγιά ." Γέννησε! ",μας είπε χαρούμενα.
Ήταν το πρώτο παιδί, που γεννήθηκε φέτος στη Μήλο.Η γέννα στη Μήλο είναι σπάνιο φαινόμενο.Όλες οι έγκυες στην Αθήνα πάνε για να γεννήσουν .Και εάν συμβαίνει κάτι έκτακτο,έρχεται το ελικόπτερο.
Χαρήκαμε. Ήταν μια όμορφη βραδιά.Σε λίγο βρεθήκαμε στην Αντωνία, ο καθένας έφερε από ένα πιάτο με φαγητό και άρχισε το γλέντι :)!




Σε λίγο ήρθε και η Ζωή,με πλατύ χαμόγελο και όρεξη για διασκέδαση :).
Η Νένα έμεινε στο Κέντρο Υγείας με το νεογέννητο .
Χορεύαμε,τραγουδούσαμε,γελάγαμε.





Ήταν όμορφη μέρα, μια από αυτές  που έχεις εμπιστοσύνη στη ζωή, που ξέρεις, πως όλα θα πάνε καλά,που έχεις την αίσθηση, πως όλα πάνε όπως πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.